Ragne Wiklund

Sende Del på Twitter Del på E-post Kopier lenkeKopiert. Det er sikkert en årsak.


Wk Teams Achtervolging 2021 Antoinette De Jong Ireen Wust En Irene Schouten Sport Schaatsen

No Norwegian woman has ever won a medal in the discipline but Wiklund has emerged as a contender at 21.

. Hun gikk inn til tiden 40144. Det er et overskudd som ikke er til. Nå måtte hun seg slått av par-motstander Brittany Bowe 30 med 38100 og av Wüst med over tre.

Hun kom ofte hjem til meg fordi hun var sulten. For Ragne Wiklund kunne bli den første norske kvinnene til å ta en individuell medalje i EM men 21-åringen måtte til slutt ta til takke. Ragne Wiklund startet fornuftig gikk godt teknisk men det holdt ikke mot slutten.

Dermed endte hun 125 sekunder bak bronsevinner Lollobrigida fra Italia. Jeg får ikke rundene så billig som jeg ønsker i starten og så har jeg ikke krefter til å gå så bra på skøyter som jeg ønsker sier Wiklund til Viaplay. Februar 2021 ble Ragne Wiklund den første kvinnelige skøyteløperen fra Norge til å vinne VM-gull på 83 år da hun på sensasjonelt vis vant 1500 meter i Heerenveen.

Laurent Dubreuil of Canada was third. Dermed endte hun 125 sekunder bak bronsevinner Lollobrigida fra Italia. Ragne Wiklund 21 er fremdeles i starten av karrieren på toppnivå men har allerede skrevet seg inn gullskrift i norsk skøytesport.

Ragne Wiklund her fra verdenscupen i Calgary i desember. Jeg får ikke rundene så billig som jeg ønsker i starten og så har jeg ikke krefter til å gå så bra på skøyter som jeg ønsker sier Wiklund til Viaplay. Ragne Wiklund startet fornuftig gikk godt teknisk men det holdt ikke mot slutten.

Ragne Wiklund vant VM-gull på 1500 meter i Heerenveen Ireen Wüsts hjemmebane for ett år siden. Ragne Wiklund 21 endte på 5-plass på kvinnenes 3000 meter skøyter i sin OL-debut i Beijing. 03 februar 2022 0933.

Det er et overskudd som ikke er til stede. Ragne Wiklund meiner ho kan vere med i tetkampen på alle dei tre lengste individuelle skøytedistansane under OL. Ragne Wiklund endte på 5-plass på kvinnenes 3000 meter skøyter i sin OL-debut i Beijing.

Yamato Matsui won in 34048 and Wataru Monshige was second at 34091. Isabelle Weidemann of Canada and Ragne Wiklund of Norway in action during the womens 3000m speed skating race at the National Speed Skating Oval in Beijing on Saturday. Del Sende Del på Twitter Del på.

Jeg føler meg i greit slag så jeg tenker at jeg skal komme tilbake på 5000-meteren svarer hun på spørsmål om årsak til at hun ikke fikk dreisen på løpet. In the mens 500 Japan took the top two spots. Ragne Wiklund åpnet meget solid og ledet lenge 3000-meteren i OL men fikk det tøft på slutten.

Isabelle Weidemann i samme par gikk forbi og tok ledelsen ved målpassering. Japans Miho Takagi will look to get back on the podium after she finished second in the 1500m at the 2018 Winter Olympics. Dermed endte hun 125 sekunder bak bronsevinner Lollobrigida fra Italia.

Tre ting du bør spise mer av ifølge professor. Jeg er egentlig veldig fornøyd. Ragne Wiklund of Norway edged Bowe for the world title last season in the 1500m.

Del Sende Del på Twitter Del på E-post Kopier lenkeKopiert. Ragne Wiklund of Norway edged Bowe for the world title last season in the 1500m. Jeg synes hele løpet gikk veldig.

I fjor gikk hun inn. Ragne Wiklund her fra verdenscupen i Calgary i desember. Wiklund sprakk - OL-medaljen glapp.

03 februar 2022 0930 Sist oppdatert. Skrive av NPK NPK-NTB Laurdag opnar ho sitt OL med 3000 meter ein av fem øvingar for utøvaren frå Nordberg i Oslo. For Ragne Wiklund kunne bli den første norske kvinnene til å ta en individuell medalje i EM men 21-åringen måtte til slutt ta til takke.

Ragne Wiklund startet fornuftig gikk godt teknisk men det holdt ikke mot slutten. Ingen hentet henne hun kunne bli i flere dager. Lenge så det lovende ut men med to runder igjen fikk hun det tungt.

Det er et overskudd som ikke er til stede. Ragne Wiklund startet fornuftig gikk godt teknisk men det holdt ikke mot slutten. Ragne Wiklund 21 kjempet for nok en historisk skøytemedalje men ble nummer fire under 3000 meter i EM i nederlandske Heerenveen fredag.

Dermed endte hun 125 sekunder bak bronsevinner Lollobrigida fra Italia. Her sister Nana is also racing in the. Ragne Wiklund er Norges store OL-håp på kvinnesiden i skøyter under OL i Beijing.

21-åringen fra Oslo tok VM-gull på 1500 meter under mesterskapet i nederlandske Heerenveen i. No Norwegian woman has ever won a medal in the discipline but Wiklund has emerged as a contender at 21. Jeg får ikke rundene så billig som jeg ønsker i starten og så har jeg ikke krefter til å gå så bra på skøyter som jeg ønsker sier Wiklund til Viaplay.

Det er et overskudd som ikke er til stede. Med en maksdag ville Ragne Wiklund 21 vært en reel kandidat til å ta medalje på 3000 meter skøyter. Wiklund gikk inn som nummer tre med ett par igjen.

Wiklund kjempet om Norges første OL-medlaje i skøyter på kvinnesiden på 42 år men den svake. Det var Norges første siden Laila Schou Nilsen allround-VM 1938 gjorde det for i fjor 83 år siden og Ragne Wiklunds triumf var mildt sagt overraskende. Ragne Wiklund 21 kjempet for nok en historisk skøytemedalje men ble nummer fire under 3000 meter i EM i nederlandske Heerenveen fredag.

Ragne Wiklund fikk tiden 15656 som er drøyt fire sekunder bak hennes personlige rekord fra Calgary for to måneder siden. Men jeg har ikke noe svar. Hun gikk inn til tiden 40144.

Test hvor mye lenger du kan leve hvis du endrer kostholdet ditt. Wiklund kjempet om Norges første OL-medlaje i skøyter på. Ragne Wiklund åpnet meget solid og ledet lenge 3000-meteren i OL men fikk det tøft på slutten.


2019 Patrick Roest Mannen Schaatsen

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel